Informații livrare

Livrarea se face prin Curierat Rapid sau prin Posta Romana, doar pe teritoriul Romaniei. 

Prin "Curier rapid" durata expedierii cadourilor este de 1-2 zile lucratoare, iar livrarea acestora se face la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery". Exista cazuri rare, inde-
pendente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24 (dar nu mai mult de 48 de ore).

Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati ca doriti livrarea sambata).

Prin "Posta romana" ca metoda de expediere, coletul comandat de dumneavoastra va ajunge intr-o perioada cuprinsa intre 3-5 zile lucratoare, de la data confirmarii telefonice a comenzii. Veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala sa va prezentati la cel mai apropiat oficiu postal pentru a plati si a ridica coletul.

NOTA Independent de actiunile noastre, in perioadele Sarbatorilor de Iarna si Black Friday, livrarea coletelor prin curier se poate face, in cazuri exceptionale, in 24-72 de ore, din cauza volumului mare de colete pe care il au cei de la curier.

Tarife de livrare:

- livrarea costa 18 LEI prin Curierat Rapid, in provincie, taxa fixa, fara a se adauga taxa pe kg suplimentare, pentru comenzile cu ramburs <299 lei, iar pentru comenzile mai mari de 299 LEI livrarea este gratuita,in limita la 3kg!


- livrarea costa 16 LEI prin Posta Romana, taxa fixa, fara a se adauga taxa pe kg suplimentare, pe intreg teritoriul Romaniei, pentru comenzile cu ramburs <299 lei, iar pentru comenzile mai mari de 299 lei livrarea este gratuita,in limita la 3kg!

NOTA: Coletele se trimit prin Posta Romana in localitatile in care Cargus nu are acoperire. Pentru fiecare kilometru exterior, care nu se afla in aria de acoperire a Fancourier, se percepe o taxa de 1 LEU/KM.

Atentie! Nu trimiteti colete prin curier sau prin posta la adresa sediului social. Aflati de la operatorii nostri adresa corecta sau accesati pagina Conditii de Returnare pentru mai multe detalii.

www.produse-porumbei.ro
NU detine un magazin de prezentare. Comenzile NU se pot ridica de la sediul firmei sau de la punctul de lucru. Comenzile se fac online pe www.produse-porumbei.ro, telefonic la numerele afisate pe site, prin email la office@produse-porumbei.ro DOAR prin curierat rapid sau posta romana.